Охорона квартир харків | Охорона у Харкові. ГСО «БАРС»

Охорона квартир харків

  • 5
  • серпня

Групою спеціалістів відділу з встановлення сигналізації та пiдключення до пульту центрального спостереження, розроблено та впроваджено комплекти охоронної сигналізації для категорії "охорона квартир харків" на основі практичного досвіду замовлень з монтажу та охорони квартир.

Основними критеріями по комплектуванню охоронної сигналізації є розташування квартири в житловому будинку (поверх), кількість кімнат (лоджії, балкони), планування квартири і т.д. перших, останніх поверхах житлових будинків. У 90% випадків проникнення до квартири злочинцями відбувається через вхідні двері, якщо квартира знаходиться на першому чи останніх поверхах житлового будинку. В інших випадках завдяки віджиманню віконних рам. Охорона квартири та захист вхідних дверей здійснюється датчиком відкриття (геркон). Якщо брати мінімальний комплект охоронної сигналізації ЛУНЬ-23, або Ajax StarterKit, то він буде включати в себе сприймач руху у коридорі, що захистить квартиру від проникнення сторонніх осіб, так само сприймач, так само датчик руху можна встановити в кімнаті з балконом або лоджією. Даний комплект охоронної сигналізації застосовується для квартир з будь-якою кількістю кімнат.

Для перших та останніх поверхів рекомендується повний комплект охоронних сигналізацій та заходів захисту квартир таких як грати на вікна, сейфи для зберігання матеріальних цінностей. Не варто забувати про такий вид крадіжок, як ривок. Злочинці проникають у квартиру і, встигають до прибуття групи швидкого реагування (до 2-х хвилин), викрасти ваші цінності, які знаходяться у вільному доступі (тумбочки, шафи і т.д.), їх злочинці знають напам'ять. Також не слід забувати про затримку постановки/зняття сигналізації на пульт охорони, у разі проникнення через вхідні двері до 40 секунд. У будь-якому випадку до комплектів "сигналізація квартир краще мати сейф для зберігання зброї, грошей і цінних металів. Це дозволить зберегти ваші матеріальні цінності до приїзду групи швидкого реагування.

Виходячи з аналізу квартирних крадіжок, злочинці викрадають майно, яке можна заховати у своїх речах, оскільки після крадіжки їх найважче виявити у разі відпрацювання поліцією території. Після повідомлення по 102 про скоєння крадіжки, оглядається територія і насамперед перевіряють осіббж, які пересуваються з сумками, коробками та іншими підозрілими речами. У зв'язку з чим злочинці намагаються викрасти гроші та цінності. Замки розкриваються вікна віджимаються, питання часу, але щоб відкрити сейф знадобиться ще час якого у злочинців не буде, побутову техніку ривком далеко не віднесеш, так само її важче збути.