Тривожна кнопка - послуга у Харкові | Охорона у Харкові. ГСО «БАРС»

Тривожна кнопка - послуга у Харкові

  • 5
  • серпня

Тривожна кнопка Харків від фірми «Барс» - проста та ефективна охорона

Щоб відвідувачі та співробітники магазинів, банків, офісів та інших підприємств були у безпеці, фахівці ОА «Барс»  рекомендують ставити такий тип сигналізації як тривожна кнопка. Вона є мобільною безпровідною сигналізаціею, яка повідомляє про позаштатну ситуацію до центрального пункту. І вже через кілька хвилин группа швидкого реагування прибуває на місце.

Тривожна кнопка Харків – нюанси встановлення

Швидко та просто наші співробітники поставлять цей вид захисту в офісі, магазині, будинку. Але, спочатку, потрібно провести чіткі розрахунку, опираючись на план кімнат, розміщення предметів інтер'єру та інше. Кнопка, поставлена ​​одразу у 2 місцях, покращує якість захисту. Зазвичай вона дислокується під стільницею або на підлозі, щоб можна було швидко і непомітно її привести в дію. А мобільною кнопкою, яка виглядає як брелок, можна скористатися взагалі будь-де.

Тривожна кнопка Харків – переваги

  • Висока надійність забезпечується передачею сигналу двома каналами – основним і резервним.
  • Простота у використанні та ефективність.
  • Швидкість реагування.
  • Гнучкі ціни та індивідуальний підхід під час розрахунків.

Але, варто зауважити, що подібний вид захисту можна використовувати лише за наявності персоналу в приміщенні. Тому це більше денна сигналізація. Ночами або у вихідні дні варто задіяти цілодобові системи. А в комплексі з пожежною або іншою охоронною сигналізацією тривожна кнопка в рази підвищить якість захисту.

Тривожна кнопка Харків – охорона людини

Подібна сигналізація відмінно зарекомендувала себе під час особистої охорони, забезпечення захисту працівників інкасації, конвоювання цінних вантажів або безпеки звичайних транспортних засобів на дорозі. Сигнал іде радіо або мобільного зв'язку.

Тривожна кнопка Харків – захистить від грабіжників

Однією з різновидів такого типу сигналізації є «ляльки». Зовні агрегати виглядають як пачка грошей чи футляр для коштовностей. Коли грабіжники зсувають ляльки з місця, прилад видає сигнал тривоги. Деякі з них можуть випускати яскравий або сльозогінний газ, а також мають інші ефекти, неприємні для бандитів. Їх часто використовують у банках, обмінних пунктах, інкасації.