Пультова охорона Харків, сигналізації | Охорона у Харкові. ГСО «БАРС»

Пультова охорона Харків, сигналізації

  • 5
  • серпня

Особливості пультової охорони Харків

Підключення до охоронного пункту - це дієвий та широко поширений спосіб захистити об'єкт від зазіханнь на ваше майно та дій протиправного характеру. Ця послуга складається з певної сукупності дій які можуть захистити як об'єкти типу банків чи торгових центрів, так і житло, квартири.

Пультова охорона у харкові забезпечить захист від:

  • бандитського нальоту на співробітників;
  • незаконне вторгнення на об'єкт;
  • різноманітних форс-мажорів у побуті – спалах, прорив водопроводу, газовий витік.

Головна перевага даної системи – цілодобовий захист та безпека.

Підключення пультової сигналізації від охоронної компанії «Барс»

На сьогоднішній день криміногенна ситуація в країні залишає бажати кращого, тому люди все частіше замислюються що до необхідності захистити себе та своє майно. Щоб гарантувати безпеку існує реальний спосіб - пультова сигналізація. Працюючи ми керуємося не тільки відпрацьованими алгоритмами рішення проблем, але й використовуємо технічну новинки. Тому ми можемо гарантувати високу ефективність роботи при захисті підприємств, бізнесу чи приватної власності.

Пультова охорона харків від фірми Барс є безпрограшним захистом від зломів, крадіжок та інших протиправних дій, а також гарантією вашої впевненості у безпеці майна.

Як працює система пультової охорони

Сама система складається з:

  • приймального контролю;
  • датчиків, які фіксують будь-яке переміщення та відчинення дверей;
  • центральний наглядовий пункт.

Коли на об'єкті відбувається щось дивне, сигналізація посилає сигнал тривоги людині, що чергує на пульті. Після оцінки ситуації, оператор спрямовує на місце події мобільну групу швидкого   реагування.

Як правило, прибуття ГШР займає від 8 до 10 хвилин, все залежить від відстані. Тому у лиходіїв немає достатньо часу до скоєння злочину. Наші фахівці оснащені усіма необхідними спеціальними засобами аби швидко оцінити ситуацію та знешкодити бандитів.

Охоронне агентство «Барс» використовує для контролю за об'єктом, що знаходиться під охороною: телефонний зв'язок, радіоканали та сигналізацію на базі GSM які передають інформацію що до його стану. Також ми маємо особисту станцію для постійного спостереження. Крім сигналів від об'єктів, на ній фіксуються сигнали від функціонуючих систем самої системи, що дозволяє, у разі потреби, швидко все відремонтувати.

Пультова охорона у Харкові – встановлення до квартир

Найчастіше до нашої фірми звертаються люди, щоб поставити цю систему у свою квартиру. Якщо ви теж хочете позбутися тривоги за своє житло, з радістю вам допоможемо! Квартирна сигналізація буде поставлена ​​тільки після детального вивчення квартири. Наші співробітники виберіть самє таке обладнання яке буде задовольняти примхи кліента та буде якнайркаще підходити до данного об'єкта, та швидко його встановлять.

А як бути з помилковими викликами? Технічні характеристики сучасних датчиків такі, що майже неможливо зробити хибний виклик. У разі перебування в житлі маленьких дітей або домашніх улюбленців, пристрій дозволяє виставити потрібну вагу, на яку будуть реагувати датчики. Наприклад – від 30 кг. Тому кількість хибних викликів буде близько нуля.

Бувають випадки коли мешканець забуває вимкнути сигналізацію заходячи до домівки. У такій ситуації в нього є близько 30 секунд аби таки вимкнути її та зателефонувати на гарячу лінію.

Скільки коштує пультова охорона харків?

Оцінка послуги відбувається лише після ретельного огляду об'єкта та визначення його типу.

Пультова сигналізація

Система безпеки за допомогою пультової охорони складається з сигналізації, засобів відеоспостереження, мобільних ГБР, які приїжджають на місце після того, як на пункт спостереження прийде сигнал тривоги.

Моніторинговий пункт охоронного агентства «Барс» розташований у Харкові та ділитися на дві частини – охорона об'єктів та спостереження за транспортом, чергову частину та особисті ГБР. Штатні співробітники компанії монтують та стежать за функціонуванням сигналізації. Близько двох, трьох днів йде на монтаж системи, а щоб її відремонтувати, можна викликати нашого співробітника в nbsp; того ж дня. Один день займає складання кошторисної вартості.

Фахівці з беспеки компанії "Барс", які відносятся до третьої категорії охорони, прибивають до о'бєкту на службових машинах оснащених сигналізаціями з звуковим та світловим сповіщенням. Охоронці захищені бронижелетами та озброєні гумовою палицею, мають при собі наручники. Переговори з порушувачами спокою ведуться за допомогою рації. Чергова частина приймає не тільки тривожні сигнали систем охорони та спостереження, а й телефонні дзвінки. Послуга з конвоювання особливо цінних вантажів чи інкасації включає в себе відстеження за допомогою GPS-датчика, який вставновлено як на службовому засобі пересування так і на машині клієнта.