Хочеш заробити разом із нами? | Охорона у Харкові. ГСО «БАРС»

Хочеш заробити разом із нами?

  • 5
  • серпня

   Насправді нині для цілеспрямованої людини заробити не проблема. Ми пропонуємо Вам стати нашим позаштатним менеджером (агентом) – кому як зручніше.

Сутність роботи дуже проста:

Все, що потрібно – це всіма можливими способами рекламувати наші послуги, і як тільки  укладається договір з Клієнтом - Ви отримуєте винагороду!

  Як шукати клієнтів?

Варіантів може бути дуже багато, один із них:

 Ви під'їжджаєте до нас в офіс, берете наші листівки, візитки, наклейки і при кожній нагоді залишати їх там, де буваєте.

 Наприклад, кожен з нас відвідує перукарні, салони краси. То чому б при наступному відвідуванні не залишити їм нашу листівку? Або, наприклад, у Вас планується похід до нотаріуса, і там також можна вручити наш флаєр. Або Ви купуєте продукти в торговому павільйоні біля будинку, захопіть з собою нашу листівку і віддайте її касиру, хай передасть своєму керівнику, можливо, його зацікавлять наші ціни, комплексні програми. Тим більше, що наші ціни найнижчі по Харкову та висока якість щодо індивідуального обслуговування клієнтів! Як видно, варіантів просування дуже багато, і це ми розглянули без безпосередньої зайнятості. А якщо не чекати чергового походу на стрижку чи магазин?! Адже можна цим займатись на постійній основі. Так і шансів укладання договорів буде більшим. Адже як багато міста об'єктів, які можна взяти під охорону! Це  нотаріуси,  салони краси, офіси, торгові павільйони, магазини, квартири, котеджі, аптеки, ресторани та багато інших об'єктів.

Обов'язково розкажіть про ДСО «БАРС» своїм знайомим та друзям. Також  поділіться   інтернеті у соціальних мережах. Попросіть їх при зверненні до нас, сказати, що дізналися інформацію від Вас, тим самим Ви допоможете їм у виборі якісної послуги охорони. А при реєстрації на сайті отримають додаткові акції та знижки.

 Але найголовніше, що Вам не потрібні для цього спеціальні знання в охоронному устаткуванні, всі консультації проведуть наші спеціалісти. Вам лише треба передати Клієнту нашу листівку, на якій стоятиме Вам індивідуальний номер, за яким ми потім зможемо Вас ідентифікувати для виплати винагороди за наведеного Клієнта.

 А перевірити нашу порядність Ви можете потім у будь-який час, Вам буде достатньо під'їхати на об'єкт і подивитися: якщо на дверях або вікні з'явилася наша наклейка "Об'єкт під охороною", то ми уклали договір, а Вам належить винагорода .

 Як це працює на практиці?

 Ви отримуєте у нас листівки, візитки наклейки, ставите на них свій індивідуальний номер та розповсюджуєте їх. Якщо Клієнт зацікавиться, то зателефонує нам за консультацією.

 Також на Ваш e-mail надішлемо рекламний матеріал для оголошень, і як тільки від Вас реєструється Клієнт через сайт за допомогою спеціального ОСОБИСТОГО коду, який буде Вам присвоєний. А Вашому Клієнту   Ваш код автоматично.

Після укладання з Клієнтом договору на наші послуги ми повідомляємо про це Вам.

 Як тільки від Клієнта надходить перша оплата - на наступний день Ви отримуєте винагороду!

 Вартість послуг:

 Пультова охорона квартири = від 200грн/міс. - 100% винагороди

 Пультова охорона офісу, будинку, магазину, салону краси, нотаріуса та інших об'єктів = 300грн/міс. - 500грн/міс. - 100% винагороди

Спостереження за автомобілем = 150грн/міс - 100% винагороди

Охорона автомобіля за GPS системою з виїздом ГБР= 350грн/міс. - 100% винагороди

 Фізична охорона цілодобовим постом = 50грн/година - 8% винагороди

Ціни є орієнтовними. Для корпоративних клієнтів можливі знижки та особливі умови. У деяких випадках ціни можуть бути вищими за вказані в залежності від складності та віддаленості об'єкта.